جنس فرش ماشینی

 جنس فرش ماشینی ، جنس فرش های ماشینی دارای تنوع بسیار زیادی است و در تولید این محصولات از مواد اولیه خام متنوع باکیفیت بالا استفاده می شود .

در این مطلب قصد داریم تا شما را با انواع مختلف فرش های ماشینی از لحاظ جنس آشنا کنیم ، سه مورد از پر استفاده ترین آن ها عبارت اند از : پلی پروپیلن ، پشمی ، پلی استر در ادامه هر کدام را شرح می دهیم :


فرش های پشمی : 


فرش پشمی به فرشی می گویند که در ساخت آن نخ های پشمی (نخی که معمولا از پشم گوسفند به دست می آیند) مورد استفاده قرار می گیرد . با توجه به اینکه نخ پشم از مواد طبیعی است ، دوام بالایی دارد . همچنین گرد و خاک را جذب نمی کند . فرش های پشمی به خاطر نرم بودن ، طرفداران زیادی دارد . این نوع فرش بسیار محکم است و گرما را به سمت خود جذب کرده و به سختی لک می شود . در صورتی لک شدن به سادگی تمیز می شود .
فرش پشمی برای اتاق هایی که سردتر هستند مناسب است . لازم به ذکر است که این فرش برای اتاق های نم دار یا دارای رطوبت مناسب نیست چرا که رطوبت را به خود جذب می کند .
با توجه به اینکه این فرش دوام بالایی دارد ، برای اتاق ها و مکان های پر رفت و آمد مثل اتاق نشیمن یا غذاخوری مناسب است . اکثر فرش های پشمی از نخ های صد درصد طبیعی ساخته می شوند . اما در برخی از این فرش ها ناخالصی نیز وجود دارد . یعنی از 80 درصد پشم و 20 درصد نایلون یا پلی پروپلین تولید شده اند که به فرش های پشمی ترکیبی معروف هستند .


فرش های پلی پرولین : 


این فرش ها با استفاده از نخ هایی از جنس پلی پرولین که با نام الفین (olefin) هم معروف است، تولید می شوند . فرش های پلی پرولین 30درصد از بازار فرش را در اختیار خود قرار داده اند . این نوع فرش مقاومت بسیار زیادی در برابر کپک و رطوبت دارد . از این رو برای افرادی که در مناطق مرطوب زندگی می کنند بسیار مناسب است . با توجه به اینکه این فرش بسیار مقاوم است ، لک نمی گیرد و به راحتی شسته می شود ، برای اتاق های پر رفت و آمد انتخاب خوبی است . همچنین برای اتاق کودک کاملا مناسب است .


فرش های پلی استر : 


به دلیل براق بودن و درخشندگی الیاف این فرش ، از محبوب ترین نخ ها برای تولید فرش هستند . دلیل دیگری که باعث محبوبیت این فرش شده ، ضد لک بودن آن است .